cleanfac700

 

Reguliere openingstijden

  • maandag van 13:00-18:00

  • dinsdag-vrijdag 09:00-18:00

  • zaterdag 09:00-17:00

cleanfactory fotoReeds tientallen jaren is Cleanfactory in Nuenen uw stomerij voor kleine en hele grote reinigingsopdrachten. U kunt bij ons terecht voor met al uw stoomgoed...

Welke kleding stomen wij voor u:

  • Herenkleding (o.a. pantalons, colbert, jas)
  • Dameskleding (o.a. rok, blouse, mantel)
  • Feestkleding (o.a. bruidsjapon, Sinterklaas)
  • Kleding met su├Ęde en leer (o.a. jas, vest)
  • Woontextiel (o.a. gordijnen, dekbed)
  • Diverse (o.a. vlag, schoonloopmat)

Wat doen wij nog meer?

Naast stomen kunt u ook bij ons terecht voor het wassen (o.a. linnengoed), waxen van jassen, maar  ook voor het brandwerend maken van gordijnen.

Kledingreparatie

U bent uzelf er waarschijnlijk niet van bewust voor hoeveel geld u aan kleding in huis heeft. En als er dan iets verkeerd gaat met uw kleding dan bent u snel geneigd om de kleding weg te gooien. Maar dat is niet nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van al uw kleding. U brengt uw kleding en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. Kleding repareren kost vaak minder dan u denkt. Dus gun uw kleding een tweede leven!

Fournituren

fourniturenStomerij Nuenen verkoopt een breed assortiment fournituren voor de kleding. U kunt daarbij denken aan ritsen, garens, maar ook aan wol, brei-benodigdheden, naalden en reparatiesets.

DHL Servicepunt

Sinds 2008 is in Stomerij Nuenen een servicepunt van DHL gevestigd. Dat wil zeggen dat u bij ons pakketjes kunt aanbieden voor snelle verzending door heel de Wereld. Vanzelfsprekend kunt u ook pakketen bij ons af komen halen. Wel zo handig. U hoeft niet de hele dag thuis te blijven om op de bezorger te wachten maar wandelt op het moment dat u dat schikt binnen een paar minuten met uw nieuwe aanwinst de deur uit.

test test 

U brengt een behoorlijk deel van uw leven onder uw dekbed door. Vandaar dat het ook zaak is om uw dekbedden schoon en gerenigingd te houden. In dit artikel gaan we u uitleggen waarom.

Dekbed reinigen

Uw dekbed reinigen is verstandig omdat u als u slaapt behoorlijk wat vocht verliest, zeker als het warm is. Een halve liter per nacht is echt geen uitzondering. Dit vocht trekt in uw matras, maar ook in uw dekbed. De veertjes van uw dekbed gaan door het vocht aan elkaar plakken. Op termijn wordt uw dekbed hierdoor minder behaaglijk en fris. Uw dekbed doro Stomerij Nuenen laten reinigen zorgt ervoor dat het langer mee gaat en dat u er meer plezier van heeft.

Huisstofmijt

Wie slaapt verliest huidschilfers. Niet veel, maar huidschilfers vormen de ideale voeding voor de huisstofmijt. Die kruipt graag in gordijnen, kussens en slopen maar ook op uw dekbed. Als u allergisch bent voor de huidstofmijt is dat erg vervelend. Na het stomen van uw dekbed is alle huisstomijt dood en verwijderd. U gaat er echt beter van slapen!

Dekbedden reinigen tarieven..

Wanneer u overweegt om uw dekbedden te laten reinigen mag u ons gerust even bellen. Of kom langs. Dan bekijken we samen wat verstandig is en hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.