cleanfac700

Gordijnen en vitrage zijn delicaat. Daar komt nog bij dat ze een behoorlijke investering vergen. Maar ook dure gordijnen en vitrage moeten van tijd tot tijd worden gereinigd. En dat is niet altijd eenvoudig.

We hebben het dan nog niet alleen over het feit dat gordijnen reinigen een enorm volume van de apparatuur vergt, maar ook is het belangrijk dat uw (dure) gordijnen en vitrage correct gereinigd worden en niet worden beschadigd door een verkeerde behandeling of nazorg.

Stomerij Nuenen is gespecialiseerd in het reinigen van gordijnen en vitrages. We doen dat nauwgezet, snel en zorgen ervoor dat uw gordijnen en vitrages als nieuw terug komen. De expertise die we hierin hebben opgebouwd, zorgt ervoor dat niet alleen klanten uit Nuenen, Gerwen en Nederwetten ons weten te vinden voor het stomen van hun gordijnen. Ook afnemers uit Son, Eindhoven en Geldrop weten de weg naar onze stomerij te vinden.

Heeft u vragen over het stomen van gordijnen waar u graag eerst antwoord op wilt? Of wilt u op voorhand graag even weten wat het stomen van de gordijnen gaat kosten? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons even bellen of een contactformulier invullen.